Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2015 16:19 - Коледни идиотии!
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наближава Рождество Христово-празника,който би трябвало да ни издигне духовно и да забравим поне за малко оковите на материалното....
Уви!
Последните 20-30 години,този празник се превърна в оргия на материалната комплексарско-потребителска идиотия,наложена от западните "демокраций" и в огромна полза на търговците.
Тези същите търговци,които Христос изгони от храма  и на който на този ден уж празнуваме раждането Му!
Каква ирония.....!!!
Сега ще започнат,едни уж благотворителни кампаний,от които се възползват само техните организатори,ще започнат да дават за хиляда и седемстотин път,сълзливи и глупави Холивудски глупости,нямащи нищо общо с действителността,ще започнат огромни тълпи да обсаждат търговските вериги и да купуват,като за световно,като че ли след това ще умрат,а търговците ще потриват ръце,а медийте ще пишат,кой,колко е похарчил за празника....и кой колко пари е събрал.
А този празник,би трябвало да е празник на смирението и равносметката!!!
Уви!
След което същите тези медий,ще показват и пишат,колко са преяли и колко са препили и колко са умряли от буйна радост.....Гадост!
И тъпаците,ще си мислят,че това е начин за празнуване....
Но,какво да се прави, равносметката наизминалата година е повече от отчайваща...И в България и в световен мащаб!
За българите и България,не желая да пиша..Нашите ръководители и да се насерат,пак ще го отчетат като успех....Просто манталитет.
Странното е че тези от които са ни уж за пример и се ръководим от техните действия и решения тотално се изложиха!!!
Да започнем с ЕС.
Те наложиха едни безмислени икономически санкции на Русия,че си взеха земи населени с руснаци....
Кога точно санкции са свалили режим?Това не проработи с едни мънички държавки като Куба и Северна Корея,че ще проработи с Русия?? В резултат велика Европа загуби руския пазар и го отстъпи на Китай и Турция...Пълна глупост,която продължава!
След което, една глупава жена,.покани сирийските бежанци в Германия.....От което възникна най-голямата криза в следвоенна Европа с дългосрочни последици за целия континент???
Тази патка ще влезе в историята,като човека предал християнска Европа на мюсулманите без един изстрел,и направил така,че реализирал тяхната многовековна мечта реалност..
И тази патка,срам за немския народ,на която не желая да споменавам името вече,продължава да върши глупост след глупост и няма капчица срам или поне намек за извинение.....
Но и това е манталитет-работил съм повече от 30 години със западняци...Грешили са,излагали са се....Но никога не чух да се извиняват! Просто се покриват,точно като нашия премиер,като стане горещо.....
И тази "много успешна практика" стана пример на подражание и води цяла Европа към самоубийство....Защото всички гледат лидерите и им подражават...А лидерите се оказаха боклуци..!!!
Сега всички европейци ще плащат изнудвачески данък на Турция,сакъм да не продължава да праща бежанци към ЕС....
Но никой,няма да се сети да попита Турция....Абе комшу,тия като са Ви братя мюсулмани,защо не си ги пазите при Вас или да ги изпратите към богатите,Дубай,Саудитска Арабия,Абу Даби и т.н.???
Защо ги бутате в Европа? Защо Европа трябва да Ви плаща за тях?
Ами защото Европа има идиоти за лидери,ще отговорят турците...
И ще са прави. Та май е време европейците да помислият,как да махнат тези боклуци от властта,ако искат да оцелеят....и като вяра и като култура.
Защото единствената нация която винаги е побеждавла исляма и пазила Европа от мюсулманските набези,сега странно е скарана с Европа...Нещо повече.
Турците свалиха руски боен самолет,който е бил 17 секунди на тяхна територия,убиха във въздуха един от летците докато падал с парашут....
Изписаха се хиляди идиотии,че руснаците били виновни.
Глупости на търкалета.....Да уточня-аз не обичам руснаците,заради рекета им с цените газста и петрола който ни  доставят,но простичко расъждавам.
Правило  в бойната авиация е че никога бомбардировачи не атакуват сами,ако има и най-малка заплаха от въздушна атака към тях.Винаги ги придружават изтребители.Руснаците го знаят отлично....Но са пуснали сам бомбардировач....Това означава,че са считали турците за приятели и не са очаквали от тях заплаха....Но са се излъгали,което означава,че турците искат сами да решат /или по-скоро да не решат проблеме в Сирия/ ....и дълго и тъжно да изнудват всички европейци,докато станат достатъчно силни за да влязат във Виена.....
Нека някой сега ми каже,че турците не искат да вземат Виена? Да прочете малко история....

И вместо да се извинят на руснаците и да се засрамят,те търчат в НАТО и хайде ако руснаците ни го върнат влизайте всички във войната...Горе-долу така е започнала и първата световна война...С грешка,но фатална...Както е казал Наполеон-грешките при държавниците са по-страшни от престъпление!
А американците гледат,радват се и потриват ръце....За тях няма по-добър сценарий от това Европа и Русия да влязат във война.Те след всяка война са си увеличавали влиянието и са си изчиствали дълговете,като са ги прехвърляли на воюващите страни.
За това Путин е прав,а Меркел и Ердоган,бързо наливат вода в мелницата на военния конфликт.
Меркел със глупостите си,а Ердоган със имперските амбиции за могъща и силна турска държава владееща по-голямата част от Европа.
За това на българи,гърци и италиянци не разрешиха да строят Южен поток, а за немците ще има Северен поток 2,3,4.....10,  и така нататък.

И никакъв Шенген за българите.......
И Бойко и Росен да продължават да се кланят на шайзетата..
Весели празници!



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107796
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930