Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2016 20:53 - Какво да каже Бойко на ЕС и турците?
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 767 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако Бойко има достойнство и е българин,не трябва да предлага нашествениците да преминават през ГКПП-та......Това е глупаво.

Трябва ясно и категорично да каже,че българския народ не иска НИКАКВИ нашественици наречени удобно от корпоративните медий "бежанци"!!!
Още повече с друга вяра,култура,обичаи и обществено поведение!

Малко е вероятно,това предложение да се вземе предвид,имайки за база силата на тези които предизвикаха кризата и повикаха нашествениците/ежанци/ в Европа-Меркел и Оланд,но той е длъжен да го каже.

Даже да го приеме и като лично отношение,защото за да помага на нашествениците,ЕС прекрати финансирането на строежите на магистрали в България,и все още не изплаща дължимите 7,7 млрд.лева за тези проекти.....Поради което,ни вдигнаха и цената на винетките.застраховките..

Да предложи,тази позиция,да стане общоевропейска и да излязат с декларация пред медийте и обществеността,за да стане ясно на целия свят.
Да предложат на държави, с огромни ненаселени празни територий,като Канада,Австралия,Русия,Саудитска Арабия да поемат тези компактни маси от арбско мюсолманско население.

Да подкрепи Вишеградската четворка/ и по-специално Виктор Орбан/,във всичките им тактически мерки,които правят,независимо от критиката на Брюксел.
Брюксел е далеч и чиновниците узнават за проблема през интернет и телевизията,а нашествениците са на границата до България....И всякакви техни претенций и преценки са неуместни!



България е в икономическа и демографска криза и е въпрос на национално оцеляване,да не допусне групи от хора със склонност към насилие на соствената си територия.Даже и САМО да преминават.....Не е ясно какво ще последва от това действие.
И накрая,нека да стане ясно,че желанието на правителството на Германия,не е желанието на останалата част от Европа и може би е добре най сетне германците да се съобразят със желанието и на другите от ЕС!
Защото,ако продължава наглия диктат на немската политика в ЕС,още много страни ще последват примера на Обединеното Кралство,и ще поискат референдум,за излизане от ЕС.
Историята,сочи,че колкото пъти сме избирали,позицията на Германия при европейски конфликти,толкова пъти сме сгрешили...
Нека не повтаряме грешките си,защото само глупаците повтарят грешките си...



Гласувай:
0



1. andrei - Нито е българин,
06.03.2016 06:28
нито има достойнство!Това банкянско добиче е един страхлив престъпник и продажник!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107503
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930