Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2016 12:08 - До кога монополиста Топлофикация-София,ще краде и тормози софиянци?
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове:
1



Патриотичния Фронт в лицето на Валери Симеонов,съобщи неотдавна,че ще внесе законопроект за премахване на такса дялово разпределение от закона за енергетиката.....
Нищо такова не се случи и много ме разочарова.....
Топлофикация-София,заедно със закачените топлинни сетоводители,продължава да обират софиянци с пълна сила вече повече от 26 години.
След Вальо Топлото,нещата с нищо не са се променили.
Продължават,да се измислят езумни цифри и разходи с нищо недоказани,а ДКВЕР,само узаконява тези грабежи.
Никой не смее да направи анализ на разходите на Топлофикация-София,и лъжите в цифри които,те поднасят сладко,сладко на софиянци.
Аз без да искам установих,само,че за подгряването на един куик вода,написаната изразходвана енергия се е вигнала с 200% само за една година...което просто противоречи на физичните закони..
А лъжите за финансовата част от енергията са просто безкрайни,то едни лихви,то едни разходи,просто безумия и крадене безкрай.
Абсолютно разминаване във пазарните нива на цени съществуващи в България.

Но за сметка на това Топлофикация си има цял факултет от защитници в Техническия Университет,който създават една псевдонаука,само и само да продължават да папкат добре от Топлофикация.София.
А великите топлинни счетоводители,са горди спонсори на различини федерации и състезатели и други подобни...,и постоянно сменят системи и уреди за отчитане на
"топлинната енергия",което винаги е за сметка на потребителя, и отчитат все по-високи и по-високи нива на затопляне и разходи...И така до кога???
26 години след уж демократичните промени в България,нас ни секвестират имуществото със схеми,които са просто престъпни и крадливи и използват страха и невежеството на основната част от пенсионерите в София.
Но още по интересното е че тези уж стопански дружества използват,хора от блоковете на които плащат уж да се грижат за абонатните станций,но всъщност ги използват за налагане на рекет,върху отделните граждани които,не желаят да ползват услугите на тези грабителски фирми.
Но най-странното е,че ако Топлофикация-София е общинско дружество и там интересите са разбираеми/за налагане на определени политически възгледи,чрез това на каква цена да ти се продава топлото/,то т.нар.топлинни счетоводители са основно германски фирми,пряко свързани с определени немски корпораций с лоша и корупционна репутация...
Което е доказателство,че крадците в България и ЕС не признават граници,когато се отнася за големите монополистични пчалби и сфери на влияние....

ДО КОГА!???????




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107488
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930