Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2016 13:15 - На ГЕРБ му мина времето и опозицията трябва да направи неоходимото...
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 1005 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Има няколко причини ГЕРБ да си ходи от власт и те са следните:

1/ГЕРБ/както е видно и от абриавиатурата/ е партия която копира и следва безгранично и безкритично европейските чиновници във всичко.....
А европейските чиновници,както показват фактите от последните месеци се провалиха във всичко.
И в проблема с бежанците,и с бората с корупцията /виж панамагейт/ и с икономическите проблеми/безработица,борба с монополите и т.н./...
2/Странното е че въпреки че нищо не става с исканията на ПФ,те продължават да бъдат във властта и да подкрепят ГЕРБ.Значи са измислени патриоти...за съжаление.
Какво стана с проектозакона за отпадане на такса сградна инсталация внесен от Валери Симеонов...Просто никой не го взима насериозно...Оставиха само Манолова,да се моли за това и онова,като винтил за испускане на социалното недоволство....
4/Нещо повече,оказа се че един депутат от ПФ-Емил Димитров-Ревизоро,определено провежда лобистка политика и защитава монополистите,което въобще не кореспондира с декларираната програма на Патротичния Фронт...
3/ Въпреки общественото недоволство от продължаващия ценови тормоз от естествените монополисти и изписаните и изказани десетки мнения и пуликаций,депутатите от ГЕРБ,упорито отказват да поемат инициатива за промяна на тези закони отговаряйки на обществените оаквания и прехвърлят горещия картоф на КЗК,потребителски организаций и други форми на мотаене..
Същевременно се занимават с отклоняващи вниманието глупави проблеми от рода на това: Що е това "диво къмпингуване" и има ли почва у нас?......Просто да погледнат някой цигански катун и веднага ще си отговорят на въпроса?
4/Вдигат се цени на винетки и задържителни застраховки,градски транспорт и други режийни,без АБСОЛЮТНО никаква сериозна обосновка и съобразяване със социалните потребности на жителите на най-бедната държава в ЕС.
5/Продължава лъжата с програмите от ЕС,където се подпомагат само и единствено т.нар. успели фирми,което още повече изкривява икономическата картина и превръща тези икономически субекти във естествени монополисти...И това вече продължава години!!!
5/Няма никаква социална политика,нито визия и идеи за преодоляването на огромния процент хора изпаднали и продължаващи да изпадат от социалната среда в България.
В МТСП се дрънкат общи пожелателни приказки,и ако някой трява да мине по бюрократичния ред за да получи смешна помощ,трябва да има поне магистърско образование за да се оправи в сложния бюрократичен ад от документи и процедури!
6/ Няма никаква чисто българска инициатива съобразена с нашия бит и култура,нещо повече,приемат се нормативни актове които откровенно са насочени против интересите на българите..Като закона за варене на ракия,/от какъв зор може да се вари само 6 месеца????/ Правилото за гражданската отговорност-От какъв зор трябва да се плаща за цяла година,след като може да ползваш МПС-то си 1 или 3 месеца в годината? Чисто лобистки закони!
Защо да караме на светлини през лятото? Ние в Скандинавия ли сме?С колоко намаляха произшествията след като почнахме да караме на светлини?Някой води ли статистика?
Защо се вдигат билетите за градския транспорт? За да се напълни касичката на великата общинска фирма "център за градска мобилност"???
7/ В областта на сигурността същата кретения-Няма да обучим хората да се отбраняват и защитават,а ще купим за няколоко милиарда самолети и кораби.
Самолетите ще станат от 5 роя на 12 броя...Ау ще ни опазят...От кого? Турция има 1000 броя,Русия също 1000,Гърция също 1000 броя..ние ще се защитаваме с 12 броя и то някъде около 2030 година...Смях.
Същевременно се взима заем,след заем,....Кой ще го връща?



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107590
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930