Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2016 21:38 - Бойко изпусна възможността да спаси България....
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 3619 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С позицията на срещата в Прага, Борисов зае твърде наивна позиция....
Тя ще ъде платена твърде скъпо от българския народ..
Не можеш да жертваш националните интереси за някакви имагенерни и лъжливи обещания от разпадащия се ЕС
Искам само да  припомня,че Меркел,бе тази която не допусна България в Шенген.
Че същата тази баба,бе против Южен поток,но с голямо удоволствие прие Северен поток 2.
Същата тази Меркел,купуваше руски газ на най-ниските цени в света,а България на най-скъпите...И не си мръдна пръста за да направи нещо да промени за да може най-бедната страна в Ес,поне малко да е конкурентноспособна с покупка за руски газ..
Същите тези германци,имаха наглостта да протестират официално,срещу срещата в Прага и изразените позиций на тези държави.
Пезпрецедентна наглост.
И защо Бойко,толкова и се подмазва,не мога да го разера.
Ако си мисли,че тази баба с много напреднала старческа деменция,ще му реши проблемите-много се лъже.
Лично съм изпитал "западната помощ"-ползват те като тоалетна хартия,ползват те,изхвърлят те и те заравят...Нищо лично,,просто са им такива интересите.

Браво на Борисов,че спря процедурата за АМ Хемус...Лотовете са общо 60 км,За тях изпълнителите искат 800 млн.лв. ....Това е горе долу 12,7 млн.на км..
В 1 км има 1000 метра....Излиза,че един метър магистрала струва 127 000 лв...
Тази магистрала,ще трябва май да се копае със супени лъжици и да се застила със 24 каратово злато!!!

Но такава е "пазарната икономика" в България..

Лошото е,че на втория търг ще се явят същите фирми със същите хора,и ще поискат още повече..
За пример,виж цените на горивата,на тока,на топлофикаторите,на водата/тя стана по-скъпа от лимонадата/ и други такива странни "пазарни тенденций"...
А иначе "експерти" които да защитават монополистите-колкото искаш-добре платени и гласовити...
Бог да пази България и българите!




Гласувай:
13



1. apostapostoloff - Анализаторче си, та
16.02.2016 05:38
дрънкаш! Еваларка ти праим!
цитирай
2. oia - Кога щв разберете, че кукловодите ...
16.02.2016 07:33
Кога щв разберете, че кукловодите са и от двете страни. Каква Меркел, какви пет лева. Ако искате и Обама и всичката измет наречена запад. Това е основния им принцип--да настройват всеки срещу всеки, за да могат свободно да държат в невежество и подчинение наивниците, които им се качват на въдицата. Вместо да
се ръфате по- между си, не е ли по добре да коментирате същността на ситуацията, но в основата, като в никакъв случай не отхвърлям и същността
Бойко Борисов. Обществена тайна е в правителството какви съветници има, а по -точно какви по народност. Крайно време е да се покаже на Бойковци, а и на всички от котилото--майка, че за тях място няма в тази държава, а и не само.
Разберете, тези се възпроизвеждат от нашата не бих казала глупост, а небрежност. Е, хайде да престанем да пренебрегваме нашите потребности, и да престанем да подкрепяме лъжите им, които са очевадещи. Европа, еврейски съюз и т. н.--капан за наивници. Колко ли човек трябва да е намразил себе си, за да вярва на западналата, пардон западната измет.По- добре да видим как да се обединим, а не да им доставяме удоволствието да гледат как ни унищожават. Има нещо, което не се купува с пари. Узурпаторите се страхуват от него. Родина, чест и народ се защитават с достойнство и никога с предателство. Нека четат ,, Жидов гроб,, от Иван Вазов. Време е, не за навеждане на глави,и раздори по между ни, а за достойно отстояване на съществуването ни като човешки същества, а не като непотребни.Дано ме разберете.
цитирай
3. mihala - Не е ли време гилдията да преценява ...
16.02.2016 10:49
Не е ли време гилдията да преценява какво и как пише,защото голяма част от полит.писаници само размътват водата в ущърб на българия.Политиката е едно, а мисленето е друго и не всеки го има.
цитирай
4. ok3223 - Да не мислиш, че пострените вече ...
16.02.2016 20:14
с които тиквата и днес се хвали, са ни били по - евтини. ядец Братче. Като им туриш и ремонтите, които се правят на ланшните, и ремонта на ремонтираните по веднъж. Ще видиш, че някои от тях са по-скъпи от тези, които сега се строят. КОЛКО БРАТЧЕТИ ... НА КОИТО ВЪЗЛАГАШЕ ЗАЕДНО С ПЛЕВЕЛА ДА СТРОЯТ ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ, ДНЕС СА ПО НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ПЪТИ МИЛИОНЕРИ. За това ще се изколят, кой да строи, кого от техните авери и братчеди да направят милионер, като му поръчат строежа на път, на част, или цяла магистрала.
Борбъта е е жестока и епична. И за тях, възложителите, Тиквата и неговите хайванчета от екипо, и те не са за оплакване. СИТЕ СА ... ДЕБЕЛИ ПОРТФЕЛИ И СЪС ТАЙНИ И ЗАШИФРОВАНИ СМЕТКИ ПО БАНКИТЕ В ЧУЖБИНАТА.Всичките ...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107605
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930