Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 22:46 - Каква трява да е позицията на Борисов в понеделник на срещата на Вишеградската четворка?
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 757 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първо:Трябва напълно и безусловно да ги подкрепи!
Второ: Да излезе със собствени предложения като:

1/ Подкрепа и финансиране на изграждане на спиращи съоръжения по цялата южна граница на България!
2/Изпращане на допълнителни въоръжени сили по-нашата граница от страните от Вишеградската четворка.
3/Обръщане със специална декларация към ЕС,ЕК и Европейския парламент,че са против приемането на тъй наречените "бежанци" на квотен или какъвто и да е друг принцип!
4Ако Германия и Меркел искат "бежанци" да си намерят начин да си ги превозят,но за тяхна сметка и отговорност!
5/Да се напомни и декларира,че кризата започна с покана от страна на Меркел да отидат в Германия,която щяла да ги приюти и помогне.Да си носи последствията за тези необмислени думи или пулично да декларира,че е сгрешила и да си подаде оставката.
6/ Незаконното преминаване на границата от вън на вътре да се смята за престъпление.
7/В тази връзка да се даде ясна и точно формулировка за определението "бежанец" и при какви критерий да му се оказва хуманитарна помощ..
8/Да се обърнат с искане към всики мюсолмански държави от целия свят да приемат техните братя мюсолмани в техните страни и да им окажат помощ,както повелява техния бог.Да се обърнат специално към богатите мюсолмански страни,като Саудитска Арабия,ОАЕ,Бруней и други.
8/Да призоват Ердоган да спре да изнудва Европа за финансови средства и да се обърне за помощ към същите тези богати мюсолмански страни и САЩ.
9/Ес и останалите страни от НАТО да запонат със спешни срокове да усилват своите въоръжени сили и подготовка с цел превенция на такива заплахи.
10/Да се започнат преговори с Русия/тази страна отдавна не е Съветския съюз и си има,чисто свои икономико.политически интереси/ за отпадане на санкцийте в най-кратък срок. /За съжаление до-сега историята е доказала,че само Русия е успявала да спре успешно мюсолманските набези към Европа./
11/ Да бъдат помолени американските политици да прочетат малко история от преди създаването на САЩ,за да разберат страховете на християнска Европа от мюсолманските нашествия.И на арабите в Испания и на турците в източна и средна Европа..
12/Да се променят правилниците и механизмите за взимане на решения в ЕС,тъй като се доказа,че при спешни ситуацийй ,ЕС НЕ УСПЯВА ДА ВЗЕМЕ АДЕКВАТНИ  И СПЕШНИ решения,нито да ги приведе в действие.
/Ами ако,възникне регионален военен конфликт? Как ще бъде спрян и колко ще бъдат загуите за ЕС,докато бъде спрян?/
13/Да се започне медийна кампания за да се откажат нашествениците да пристигат в ЕС......включително и с показването на негативните факти.
Да,нека се занимават дороволчески организаций от Израел,САЩ,Саудитска Арабия,Иран  с бедстващите братя мюсолмани.
14/Европейската централна банка да отпусне средства за военното обучение на младежи от ЕС,което ще има и положителен ефект върху психиката на огромното количество безработни младежи в ЕС.Нищо,че еврото ще девалвира,това ще повиши експорта и конкурентноспосоността на стоките и ще намали дълговия натиск върху еврото.

ЕВРОПА ВЕЧЕ не е същата,и всякакви приказки че не трябва да се отстъпва от либерални и хуманни ценности постигнати от ЕС,са само прах в очите на хората и граничат с огромна недалновидност,отказ от фактите и откровенна глупост.
Защото глупостта е по страшна от престъплението,
А българите,да започнат да се готвят и да разчитат на себе си само.
Защото е казано-Помгни си сам и Господ ще ти помогне!
Бог да пази България!




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 106800
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031