Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2015 14:42 - бежанци или мюсулмански конквистадори?
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
По медийте изтече информация,че патката Меркел вместо да се извини на европейските народи за грешката си с поканата на бежанците на конгреса на ЕНП/където са били и българските другари/ е помолила тъй наречените "икономически бежанци" да не идват в Европа,а само тези които бягат от войната....!

А как ще познае кои са икономически бежанци и кои бягат от военни действия,като тези хора идват без документи??? И са готови да лъжат и разказват страшни историй,само и само да останат...По миризмата ли? Тези миришат на война,тези на икономически емигранти:-)))))
Виждал съм хора преживяли военни действия,те нито имат пари,нито дрехи и не могат даже да вървят,защото са в психологически шок!!!
Това не са добре облечени млади хора,които показват знака на победата и са готови да минат стотици километри, препятствия и даже да се бият  за да стигнат поставената си цел!!!
Не това не са бежанци,това са конквистадори дошли да превземат Европа и да наложат своята религия,култура и бит.
И нека все пак Европейския съюз,Европейската Комисия,Парламент да не си губят времето с въпроса,аджеба това бежанци ли са или не,защото докато разберат какви са ще бъде твърде късно,а да започнат да охраняват границите си както САЩ,Русия,Канада и някои други не така "особено демократични" държави!!!
Иначе,ако Меркел,много иска бежанци,да си ги взима със самолети директно от Сирия,Ирак,Афганистан или от където си иска!
Но,да си ги държи в Германия,а не да ги раздава на други народи и държави,които нито е питала дали ги искат,нито се е грижила за тяхната прехрана...
Другото е "яйца от щастливи кокошки и прави краставици"-нарицателни за немската глупост.
Ако не беше страшно,щеше да е смешно!



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107514
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930