Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 14:39 - В България трябва да се проведе референдум за излизане от Европейския съюз и НАТО!
Автор: emodim Категория: Политика   
Прочетен: 1108 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 14.03.2015 14:55


 Българсият народ и Българската държава платиха твърде висока цена за членство в ЕС и НАТО.
За членството в ЕС,трябваше да затворим работещи ядрени блокове от Козлудуй,да ликвидираме индустрията си и високотехнологичните предприятия,да ликвидираме всичкото си производство,за да не конкурираме ЕС.
В замяна ни бе предоставена смешната и обидна възможност да се развиваме в земеделието и туризма-като държава от третия свят.
Даже да работим в ЕС ни бе забранено.Разрешиха ни чак,когато вече никой няма нужда от нас.
На всякъде уж ни хвалеха,че сме евтина и високфалифицирана работна ръка-разбирай,тия тъпаци могат да работят без пари.
Българския политически и бизнес елит,се радваха много и разпространяваха тази лъжа,за да държат българите на границата на оцеляването.
Оставиха ни да купуваме от Русия най-скъпите енергийни суровини,без да имаме друга алтернатива.
Нарочно спряха газовия проект Набуко,за да не вземем да станем конкурентни на западните задници....
Плащаме си доволно високи вноски за членството,а в замяна ни се предлагат някакви смешни програми за помощи,които един път излизат 100 пъти по-скъпи от това сами да си изготвим нещата....И друг път 90% от финасовия резултат на програмите отива в чуждестранни консултантси фирми и чиновници.
Обидно и смешно.
Но по-страшното е възникването на такива партии като ГЕРБ,които внушават на българския народ,че без милостинята на ЕС,ние не можем да съществуваме като държава и народ.
И моралния упадък става още по-силен,защото българския гражданин свиква с милостинята и губи своите положителни качества,като трудолюбие,предприемчивост,далновидност и ги замества с угодничество,интригантство,лъжи и клевети...за да не му се спре милостинята от ЕС.
След като такива нации и държави,като Шотландия,Англия могат да направят референдум за членството,ние защо да не можем?
След като Турция,Норвегия,Сърбия,Исландия и Швейцария могат да живеят по-добре от нас без да са членове на ЕС,ние защо не можем???
Преди да станем,членове на НАТО имахме 150 000 армия,танкове,ракети, самолети,оръжие...оръжейна промишленост с хиляди работни места.
Когато ни убедиха,че е съветско и да го унищожим,ни обещаха,от НАТО и САЩ,че ще ни помогнат да се превъоръжим с ново модерно оръжие по техен образец...
От тогава минаха 15 години.....Къде е новото воръжение?Къде е помоща?
Само дето пратихме наши младежи в Ирак и Авганистан да умират за тоя дето духа..че даже си плащахме за това.Май господатга горе са го забравили..
Отбраната в момента е на най-ниското равнище в и сторята на България.
И след Ньойския договор е била по-многобройна и по-добре въоръжена...Какво НАТО,каква колективна сигурност,какви пет лева,като ни накараха да унищожим всичко и да си свалим гащите пред ЕС,САЩ и останалите "благодетели",които сега идват на тумби и талази да ни притискат да плащаме за престоя на тяхната техника и войници на територията на България....
Призовавам Патриотичния Фронт и Атака да престанат да се карат и да атакуват ДПС и по-между си.
Да разберат,че нито турците,нито циганите,нито сирийците са проблем в момента,а тези които умело крадат българския народ на високо равнище и лека по-лека го тикат към унищожение и забрава.
И тези сладури са в София,и получават директиви и мерки от Бюксел.
И нямат никакво намерение и интерес България да просперира и да конкурира.
И накра,само ще уточня с нагледен пример:
Отдавна участвах в две спасителни операции след бедствия в България,като войник.
Съжалявам за гъзоблизците от Брюксел,но имахме достатъчно високопроходима техника,хеликоптери и хора и отстранихме последиците от природното бедствие за броени дни.....А на пострадалите домакинства,всичко бе помогнато с пари и ремонти.
Сега няма нищо,нито пътища,нито техника,а хората в Смолянско,Кърджалийско са оставени да се оправят сами...Същото бе и през лятото,в Бургаско,Варненско,Хасковско и къде ли не...
И отгоре на всичко,българската държава и ЕС помагат с 325 лв на човек помощ.....Обидно!!Да ги вземат тези пари и да си ги заврът там където слънцето не ги огрява.Сигурно толкова е помоща коята получава,германеца,французина и другите от ЕС,когата стане бедствие..а???
Няма,червен кръст,няма солидарност,няма нищо...А българка бе Комисар в ЕС по-тези въпроси..И понеже не даде и лев за хората в България,гадорията и бе възнаградена и издигната на по-висок пост...Срам ме е за такъв човек.
Сега някой,ще писне че съм комунист,русофоб и искам България да стане част от Руското влияние.....
Грешите,аз бях най-силния застъпник за демокрация ,проевропейска политика и пазарна икономика.....но това което е в момента,нито е демокрация,нито пазарна икономика....А тъй наречените европейци...като Пилат Понтийски си измиват ръцете и гледат с удоволствие и радост,как ние се самоунищожавме...и кротко,методично и без емоцийй се възполват от нашия крах.
Завиждам,на гръцкия и унгарския народ,че имат такива управляващи,които ги чуват и могат да се опълчат на лакомите бюрократи от Брюксел.

Наистина ли са ни нужни???
Как мислите?



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. valentor - Споко, не се пали. Както Българския ...
14.03.2015 15:00
Споко, не се пали.
Както Българския народ не беше питан дали да е в СИВ и Варшавския договор, така и сега не го питат дали да е в ЕС и НАТО. И в двата случая "едни чичковци" са взели Решение. И да допълня, както тогава несъгласните гризваха дръвцето, така ще го гризват и сега.
Това е полоДЖението, приятелю.
Репресиран съм след 1991г.,защото съм работил ,като оперативен офицер в ДС, така че можеш да ми вЕрваш какво ще става.
Кес-кис
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: emodim
Категория: Политика
Прочетен: 107761
Постинги: 73
Коментари: 40
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930